AZ MSZP-nek és az SZDSZ-nek BUDAPEST LABDARÚGÁSA NEM ÉRTÉK!

A Budapesti Labdarúgó Szövetség közleménye

A mai napon a Fővárosi Önkormányzat testületi ülésére a Fővárosi Fidesz frakció újra (harmadszor)!!! előterjesztette azt a javaslatát, hogy a Budapesti Labdarúgó Szövetség 15.000. sportolója részére a Főváros ingyenesen adja át, a jelenleg használaton kívül álló, romos állapotú, volt Szent László kórház sportpályát.

A Fidesz frakció javaslatának napirendre tűzését a Fővárosi Önkormányzat MSZP-SZDSZ-es többsége az SZDSZ-es Székely Gábor javaslatára nem támogatta.
Újra megbizonyosodhattunk arról, hogy Budapest 15.000. sportolójának sportolási lehetőségének biztosítását a Főváros, törvényben előírt kötelezettsége ellenére nem teljesíti.

A szavazás alkalmával megdöbbenve, és nagy szomorúsággal vettük tudomásul, hogy a javaslatot Hardy Róbert a Fővárosi Önkormányzat SZDSZ-es képviselője, a Fővárosi Önkormányzat Ifjúsági és Sportbizottságának elnöke párttársaihoz hasonlóan leszavazta.

Hardy Róbert ellenszavazatával bizonyította, hogy alkalmatlan a Főváros legnagyobb létszámú sportszervezetének érdekképviseletére.

A Budapesti Labdarúgó Szövetség felszólítja Hardy Róbert urat, arra, hogy legkésőbb 2006. április 16-ig, mondjon le a Fővárosi Önkormányzat Ifjúsági és Sportbizottságának elnöki posztjáról!

A Budapesti Labdarúgó Szövetség elnöksége a budapesti sportpályák számának rohamos csökkenése, a sportpályák hiányában bekövetkező sportolói létszám csökkenése, a gyermek, a fiatalkorú, az amatőr sportolók sportolási feltételeinek romlása miatt, valamint a főváros tulajdonában álló Szent László kórház ingyenes átadása érdekében tüntetést szervez.

A tüntetés eredménytelensége esetén, nem riad vissza a szövetség attól, hogy sportolóit állampolgári engedetlenségre ösztönözze.

1989 óta a budapesti sportpályák 65%-át értékesítették, és használják más a sporttól idegen célra.
Jelenleg is folyik több sportpálya értékesítése és felszámolása!


Budapest, 2006. március 30.
2006-03-30 11:49:59


Bejelentkezés

Elfelejtettem...